BeheerZD-modderpompToepassingsoverwegingen

vrijgavetijd:2023-04-16 14:45:54 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:372

Kerntips:Beheer,BeheerLange as sub,   Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving

BeheerLange as sub,

   Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier, zodat moet de pomp meer energie verbruiken om de wrijving en weerstand veroorzaakt door het oppervlak te verminderen wanneer het draait. Water zal het langzaam overwinnen terwijl het stroomt

   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.

Beheer   Oplossing: Voer parameterinitialisatie uit (item F en bewerk de parameter opnieuw (mogelijke oorzaak: er is een conflict tussen item F en item f)

   De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.

Gondomar.   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.

   selectie van grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang: de grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang van de pomp kunnen worden geselecteerd volgens de deeltjessamenstelling, deeltjesgrootte vorm, hardheid, concentratie, zuur, alkali en andere kenmerken van de vervoerde materialen.

   Het hele paklichaam, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop


BeheerZD-modderpompToepassingsoverwegingen



ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,

   Op basis, volgens de typelectievereisten van verschillende transmissiemedia en temperaturen, breidt het IRG verticale warmwatercirculerende pijpleidingcentrifugaalpomp uit, GRG verticale pijpleidingpomp op hoge temperatuur, IHG verticale chemische centrifugaalpomp, YG verticale pijpleidingcentrifugaalpomp,BeheerExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, ihgb verticale explosiebestendige centrifugaalpomp van de roestvrij staalpijpleiding en isgb explosiebestendige pijp

   De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier

Beloof het en hou je aan je belofte.er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.

  .

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.


BeheerZD-modderpompToepassingsoverwegingen



   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.

technische dienst   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

   Eenvoudige installatie en onderhoud. Kleine dompelpompen kunnen vrij worden geïnstalleerd. Grote dompelrioolpompen zijn over het algemeen uitgerust met automatische koppelingsapparaten voor automatische installatie die vrij handig is voor installatie en onderhoud.

   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneer

Beheer   Dus het heeft een proces

   Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.

   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Gabrovo.adviserennieuws
Gabrovo.Laatste nieuws